top

Meijer Advocaten en Gerechtsdeurwaarders

Onze medewerkers

 • Mr J.A. Meijer

  Mr J.A. Meijer

  Mr J.A. Meijer

  Advocaat, belastingadviseur en registermediator

  Mr Joost Meijer heeft fiscaal recht gestudeerd en is vanaf 1987 werkzaam als advocaat en belastingadviseur en sedert 2000 ook als mediator.

  Mr Meijer is gespecialiseerd in het behandelen van fiscale conflicten en fraudezaken. Als mediator behandelt mr Meijer vooral zakelijke geschillen en boedelverdelingen.

  Mr Meijer is lid van De Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen (NVAB); Nederlandse Vereniging van Mediation Advocaten; Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten; Vereniging Fiscale Mediators (VFM)

  Talen:
  Nederlands, Engels, Duits

  Top

 • Mr V.K.S. Budhu Lall

  Mr V.K.S. Budhu Lall

  Mr V.K.S. Budhu Lall

  Advocaat en belastingadviseur

  Mr Kaushilya Budhu Lall heeft civiel en fiscaal recht gestudeerd. Zij is vanaf 1988 werkzaam in de advocatuur. Mr Budhu Lall staat particulieren en ondernemers bij op het gebied van het contractenrecht en bij fiscale geschillen. Voorts is zij gespecialiseerd in de afwikkeling van gecompliceerde boedelscheidingen en treedt als advocaat op in zaken betreffende erfrecht.

  Mr Budhu Lall staat ingeschreven in het Register Estate Planners. Zij is bestuurslid van VNO-NCW West Kring Den Haag. Voorts is zij lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht en de Vereniging voor Procesrecht.

  Talen:
  Nederlands, Engels

  Top

 • Mr O. Huisman

  Mr O. Huisman

  Mr O. Huisman

  Advocaat

  Mr Olga Huisman heeft internationaal recht gestudeerd. Zij is sinds 2005 werkzaam als advocaat. Hiervoor is zij ruim 3 jaar werkzaam geweest als jurist bij UWV te Rotterdam. Mr Huisman is werkzaam op het terrein van het arbeidsrecht, contractenrecht, familierecht en sociaal zekerheidsrecht.

  Mr Olga Huisman is lid van de Haagse Vereniging van Jeugdrecht Advocaten, de Vereniging voor Arbeidsrecht en de Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten.

  Talen:
  Nederlands, Engels, Spaans, Arabisch en Frans

  Top

 • Mr G. Gomes

  Mr G. Gomes

  Mr G. Gomes

  Advocaat

  Mr Gloria Gomes, heeft privaatrecht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tijdens haar studie heeft ze een half jaar gestudeerd aan de Hofstra University in New York. Mr Gloria Gomes behandelt zaken binnen het arbeidsrecht en familierecht.

  Talen:

  Nederlands, Engels, Portugees, Kaapverdiaans.

  Top